Mijn Regenboog
www.mijnregenboog.nl

     
     Home
 
     Mijn Regenboog
 
     Over mij
 
     Contact
 
   
Over mij

Stichting de Opkikker heeft een speciaal plekje in mijn hart. Door mijn eigen opkikkerdag tijdens de periode dat ik ziek was heb ik de stichting leren kennen. Het is een stichting die verwendagen organiseert voor langdurig zieke kinderen en hun hele gezin. Deze dag was voor mij een dag om nooit te vergeten. Het gaf me moed en kracht om verder te vechten in mijn strijd tegen leukemie. Na de opkikkerdag ben ik ambassadrice geworden van de stichting, om ze zo te helpen met hun werk. Voor meer informatie over Stichting de Opkikker of wanneer u een handje wil helpen met het mogelijk maken van opkikkerdagen voor andere langdurig zieke kinderen kijk dan op www.opkikker.nl of klik op de link hiernaast.

Maar hoe gaat het nu met mij? En wat houdt mij zoal bezig? Ik studeer sinds een jaar communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Verder ben ik op het moment weer erg druk met evenementen voor Stichting de Opkikker.

Vrijdag 29 september heb ik een interview bij RTV west over mijn werk voor Stichting de Opkikker en over de actie die gehouden wordt op zondag 1 oktober op de manege in hillegom.

Zondag 1 oktober is er een groot evenement op de manége in Hillegom in het teken van Stichting de Opkikker. Voor meer informatie over deze ludieke actie waarbij paarden met mode worden gecombineerd, kijk dan is op www.opkikkeractie.nl

Op 23 oktober zal er een fotoshoot zijn voor de Cosmogirl. Dit fashionmagazine heeft mij uitgekozen tot Heldin van het jaar 2006, voor al mijn werk voor Stichting de Opkikker. Meer informatie over dit evenement volgt nog op deze site.

Verder zal ik begin november spreken voor verschillende leraren uit de omgeving van Purmerend en voor een basisschool, tevens uit Purmerend.

Ik hoop in de toekomst met mijn studie communicatiewetenschappen nog veel te kunnen betekeken voor Stichting de Opkikker. Ik ga dan ook zeker kijken of het mogelijk is om hier bijvoorbeeld stage te lopen in mijn 3e jaar.

   
     
 
    Mogelijk gemaakt door Shock Media